top of page

SPECIALE GELEGENHEID

Voor alle speciale gelegenheden bieden wij een exclusieve ervaring op maat. Vier je verjaardag in stijl met een feestelijk arrangement. Maak van jouw huwelijk een onvergetelijke gebeurtenis met een luxe diner in onze elegante dining, waar elk detail bijdraagt aan de perfectie van jouw dag. Of het nu gaat om een promotie, jubileum, of een ander hoogtepunt in jouw leven, wij staan klaar om het te vieren met stijl en grandeur.

 

In onze exclusieve ruimte voor jouw viering heb je alle gelegenheid om onbezorgd te genieten. De voorzieningen staan volledig tot je beschikking, en je kunt in een gezellige sfeer samen zijn met dierbare vrienden en familie. Hier kun je ontspannen spreken, zingen en vieren, waardoor je waardevolle herinneringen creëert aan dit bijzondere moment. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken en we makken een passende offerte voor je.

ZAKELIJKE LUNCH of DINER

Bij de Dining streven we naar een ongeëvenaarde zakelijke culinaire ervaring, volledig op maat gemaakt om aan de specifieke voorkeuren van jouw bedrijf te voldoen. Of het nu gaat om een belangrijke bespreking, het vieren van successen, of het onderhandelen van cruciale deals, wij bieden een uitgebreid scala aan opties om aan elke zakelijke behoefte te voldoen.

 

Begin bijvoorbeeld met een vlotte, maar voortreffelijke driegangenlunch, ideaal voor een efficiënte en smaakvolle onderbreking tijdens een zakelijke bijeenkomst. Onze lunch opties combineren snelheid met heerlijke smaken, waardoor je waardevolle tijd kunt besteden aan zakelijke discussies terwijl je geniet van hoogwaardige gerechten. Voor meer formele vergaderingen bieden we uitgebreide faciliteiten, waaronder beamers en andere audiovisuele apparatuur, om ervoor te zorgen dat jouw presentaties soepel verlopen.

 

Voor belangrijke bedrijfs deals en vieringen bieden wij de mogelijkheid om het culinaire aspect te verheffen met exclusieve supplementen en delicatessen, waardoor je de gelegenheid hebt om zakelijk succes op bijzondere wijze te vieren en te onderstrepen. Onze culinaire experts staan klaar om aan alle specifieke wensen te voldoen en een onvergetelijke ervaring te creëren.

 

Ons zorgvuldig samengestelde drankarrangement, inclusief uitgebreide non-alcoholische opties, maakt de culinaire ervaring compleet in onze discrete en exclusieve setting. Voor bijzondere vieringen hebben we exclusieve flessen geselecteerd die het zakelijke succes kunnen evenaren.

 

De Dining biedt een discrete omgeving waar vertrouwelijke besprekingen in alle anonimiteit kunnen plaatsvinden. Gelegen buiten het drukke centrum, maar toch uiterst centraal, is onze locatie eenvoudig te bereiken per auto of met chauffeur dankzij voldoende parkeergelegenheid. Zo bieden we een ideale omgeving voor jouw zakelijke ontmoetingen, waar culinair genot samengaat met privacy, toegankelijkheid, en vergaderfaciliteiten. Voor catering opties op kantoor of voor zakelijke events zie ‘Colette op locatie’.

20231102 - Colette's private dining- © C
20231102 - Colette's private dining- © C
20231102 - Colette's private dining- © Chantal Arnts-159.jpg

FEESTDAGEN

Laat de feestdagen stressvrij en vol warmte zijn. Kom met de hele familie naar The Dining, waar een huiselijke sfeer zonder kook- en opruim stress op je wacht. Ontdek een prachtig aangeklede ruimte, volledig in het thema van de feestdagen, waar elk detail bijdraagt aan de magie van het seizoen.

 

Of het nu gaat om een paasbrunch, een feestelijke start van Koningsdag, of een exclusief gangendiner tijdens de kerstdagen, The Dining biedt de perfecte plek om samen te komen. Hier zijn alle keukens welkom, waardoor je de feestdagen kunt vieren met een huiselijk gevoel dat elke cultuur omarmt. Laat ons jouw speciale momenten tijdens de feestdagen omtoveren tot herinneringen die een leven lang meegaan.

bottom of page