top of page
20231102 - Colette's private dining- © Chantal Arnts-28.jpg
Colette-logo_Tekengebied 1-02.png

Onze locatie straalt warmte en gezelligheid uit, volledig aanpasbaar aan jouw wensen en groepsgrootte. Gelegen op een hoek, geniet het pand van overvloedig daglicht, waardoor het een open en zonnige sfeer heeft dankzij de vele ramen. Voor een meer privésetting kunnen we de ruimte afzonderen met prachtige linnen lichtdoorlatende gordijnen.

Gunstig gelegen nabij het bruisende Westerpark en om de hoek van een gezellige bruine kroeg, bevindt onze locatie zich op slechts 5 minuten fietsen van de Jordaan. Hierdoor kun je perfect de avond afsluiten. Of blijf na het diner nog even hangen en klets bij met iedereen.

Onze locatie verwelkomt groepen van 6 tot 31 personen, waar we ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt en geniet van een onvergetelijke ervaring.

Parkeren is mogelijk in de straat, maar voor meer gemak en een voordeliger tarief raden we de Q-Park enkele minuten verderop bij het Westerpark aan. 

LOCATIE

&

PARKEREN

COLETTE BEKENKAMP

Colette is een gepassioneerde chef met een opmerkelijke achtergrond. Na haar studie Medische Natuurwetenschappen besloot ze haar hart te volgen. Ze waagde een succesvolle auditie in Breda voor de Cas Spijkers Academie, waarmee haar culinaire droom echt van start ging. Onder begeleiding van verschillende topchefs heeft ze haar weg gebaand in de culinaire wereld.

 

Haar reis begon bij The Dylan, Vinkeles**, en Occo, waar ze onder de vleugels van Dennis Kuipers en Friso van Amerongen werkte. Vervolgens deed ze waardevolle ervaring op bij Breda en Maris Piper, waar ze haar Franse culinaire basis verder verfijnde. Deze kennis bracht ze in de praktijk bij 212**, onder leiding van Thomas Groot en Richard van Oostenbrugge.

 

Na haar tijd bij Juwelier* en Bistro de la Mer*, vond ze haar plek bij Rijsel, een geweldig restaurant waar ze snel veel leerde. En zo kwam uiteindelijk haar ultieme droom uit: een eigen dining, waar ze als enige en meest essentiële kracht in de keuken mensen mag verwelkomen voor privé diners en in alle rust catering kan voorbereiden, variërend van intieme bijeenkomsten tot evenementen voor 500 personen. Colette's vermogen om onder druk te presteren en creatief oplossingen te bedenken, maakt haar onmisbaar in de keuken.

Colette Bekenkamp
Eigenaar en chef-kok

bottom of page